Mindeközben a konyhában.
A tavasz, csakúgy, mint az ősz a maga ételeivel, egyre jobban inspirál, a szabadba hív, hogy felfedezzem az apró ajándékokat, amik a fák tövén nőnek nekünk.
Ez egy tál medvehagymás pogácsa,
valamint vadsaláta, egy barátnőmmel gyűjtöttük délelőtt a városban.
Van benne: csaláncsúcs, gyenge pitypang, tyúkhúr, kígyóhagyma, zamatos turbolya, ibolya, százszorszép, citromfű, salátaboglárka, bodzarügy, sóska, valamint dió, szezámmag, lenmag, és egy saját-házi almaecetes és saját-házi mustáros-mézes öntet.
Paradicsomleves olajban eltett és száraz aszalt paradicsommal, lilahagyma-szívvel, erdei turbolyával, kígyóhagymával.
Böjtös rizottó hosszan főtt zöldségleves-alappal, szárított tinóruval, aszalt paradicsommal, petrezselyemmel, kígyóhagymával.
Megjegyzések