nincs idom irni

tul sok minden tortenik. Nem is most fogok hossyu beszamolot irni, csak majd kesobb, kepekkel egyutt. Mert mielott lemerult, azert jo parat csinaltam.
Eloszor is, a tengerpartra menet ropke negy oraba telt, mivel a menyasszony csaladjanak kozelebe mentunk, a keleti part Endau varosa mellett laknak egy kicsiny halaszfaluban. Naim egyik unokatestverenek a csaladjaval tartok, eleg nagy kocsijuk van, ugyhogy beferek, gyakorlatilag az elmult napokban mast sem csinaltunk, csak kocsiban ultunk, ettunk es aludtunk, meg persze beszelgettunk. Most meg mar a harmadik csaladnak vagyunk vendegsegben, most Kuantan varos mellett vagyunk egy csaladnak (az unokahug apjanak a csaladjanal), ahol megneztuk a Del-Kinai tengert is. Ja igen, furodtunk termeszetesen, bar csak en usztam be, a malajok nagy resze nem tud uszni. De mutattam nekik vizbedobos jatekokat.
Sok az egzotikus gyumolcs, es kezzel esznek, van egy kep, ahol a friss kokuszt vagom macsetaval. Mert valahogy meg kell szerezni a levet belole.
Majd irok meg. Koszonom a koszonteseket! Itt orok nyar van, kuldok belole egy kicsit. A szunyogok azert remelem, nem erkeznek meg vele.

Megjegyzések

Gabssy üzenete…
Légy jó! És figyelj és jegyezz meg mindent! :-)